Şelale Anadolu Lisesi

Telefon : 0242 / 746 94 95
WEB https://selaleanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : Milli Egemenlik Mah. 9032 Sk No6 Manavgat / ANTALYA
VİZYON : Milli Eğitim Bakanlığının amaçları doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, ülkemizin milli bütünlüğüne önem veren, kendisi ve yakın çevresi ile barışık yaşayabilen; giderek küçülen dünyada bireysel gelişimin en güzel yatırım olduğu bilincinde; insani değerlerle donatılmış, tarihi kültürü ile yoğrulmuş, Türkçeyi en güzel biçimde kullanabilen; özgüveni tam; eğitim ömür boyunca devam ettiğini bilincinden hareketle her türlü başarının ancak etkili ve düzenli bir çalışma ile elde edilebileceğini kişiselleştirmiş; zararlı düşünce, anlayış ve alışkanlıklardan kendini sakınan; toplumundan aldığını harmanlayıp fazlasıyla toplumuna sunabilen bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Yüksek öğrenimin bir ihtiyaç olduğu bilincinden hareketle; yalnızca iş bulmak değil bireysel ve toplumsal yapımızın evrensel değerler ile bütünleşebilmesi için en geçerli yol olarak kabul ederek mesleki, sosyal ve bireysel tercihlerini yapabilen; kendi deneyimlerini çevresi ile paylaşan, başarının haklı gururunu onurla taşıyan mütevazi gençler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Bağlantı : Metro Ethernet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE-ALMANCA
Isınma : ELEKTRİK-KLİMA
Servis :
Ulaşım : OKULUMUZA ULAŞIM, HER 10 DAKİKADA BİR ŞEHİR İÇİ SERVİSLERİ ÇALIŞMAKTADIR. MANAVGAT DOĞU GARAJINDAN KALKIP ŞEHRİN ÇEŞİTLİ SEMTLERİNDEN VE DE ŞEHİR MERKEZİNDEN GEÇEN OTOBÜSLERİNİN RİNG SEFERLERİ İLE SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : OKULUMUZ MANAVGAT´TA MİLLİ EGEMENLİK MAHALLESİNDE KONUMLANMIŞ OLUP MİLLİ EGEMENLİK İLKOKULU/ORTAOKULU VE DE MANAVGAT DEVLET HASTANESİ İLE KOMŞUDUR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR. OKULUMUZDAN İLÇE MERKEZİNE YÜRÜYÜŞ MESAFESİ YAKLAŞIK 15 DAKİKADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :